Schakelflippers

Ik las vorige week op een website dat iemand die een 911 met zo’n zelfde bak als ik heb had aangepast met flippers op het stuur, maar die had problemen met de sleepringen te maken. Uiteindelijk bleef het stil toen mensen hem vroegen hoe het project liep.
Na een beetje zoeken vond ik ook iemand die dit met een 964 heeft gedaan, maar zonder airbag, en die zou ik niet willen opgeven:
http://rennlist.com/forums/964-forum…tiptronic.html

Ik krijg dat idee maar niet uit mijn hoofd, lijkt me gaaf om zo iets te doen.

Maar eenvoudiger zal het zijn om een paar flippers op de stuurkolom te monteren zonder dat ze mee draaien. Kan me ook niet voorstellen dat je in een bocht zou willen schakelen.

De elektronica is met een 968 volgens mij een makkie, zijn echte schakelaars waar eenvoudig een extra draad van de pook naar het stuur getrokken kan worden.

De komende weken maar eens kijken of we hier wat mee kunnen.

Een reactie op “Schakelflippers

  1. Dit leeft in NL helemaal niet kom ik achter.
    In de US en Japan kun je bij elke autohandel een setje flippers kopen, hier doet iedereen of je een raar voorstel doet.
    Denk dat ik het beste een setje flippers van een sloper van een ander merk kan kopen, dan kost het niet veel en met een beetje aanpassen moet dat wel passend te krijgen zijn.
    Ik weet dat het vloeken is, andere onderdelen op een Porsche, maar dat boeit me in dit geval niet echt.
    Mitsubishi heeft een mooi model flipper, maar die zijn hier ook niet makkelijk verkrijgbaar, die van PSA zijn goedkoop en redelijk verkrijgbaar via de onderdelenlijn e.d.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.