iPhone houder

Met kerst had ik een iPhone “gekregen”, deze had ik gemonteerd op een Brodit houder die weer gebruik maakte van de zuignap aan de voorruit van Nokia. Deze combinatie trilde onderweg wel heel erg en was door de montagehoek ook lastig in en uit de houder te halen.
De standaard oplossingen was ik ook niet zo tevreden mee, dus van een stukje plaat een eigen houder gebogen die past om het verwarmingsrooster van de bijrijder.
Ook was deze Brodit blijkbaar niet bedoeld voor de standaard bumper van Apple, daardoor zat de telefoon veel te los in de houder. Twee strookjes kunstof aan de achterkant maken de slede smaller waardoor de telefoon goed past, iets wat Brodit blijkbaar nog niet gelukt is.
Heel tevreden met deze hobbybob oplossing.

Plaat had iets smaller gekunt, maar dit was een plaatje waarvan de randjes al omgevouwen waren op deze breedte, vandaar. Maar het staat beter dan die constructie op de ruit, en is veel stabieler en makkelijker bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.