Derde remlicht

Origineel Porsche 3e remlicht gemonteerd.
Ik heb al een tijd een 968 achterklep op de auto zitten waar blindeer folie op zit.
Een derde remlichtje zoals ik had onder aan het dakje, zorgt bij het remmen binnen in de auto voor een gezellige rode gloed, maar van buiten zag je er geen klap van.
Nu had ik dit derde remlicht op de ruit geplakt, maar nog was het bij daglicht niet echt een spektakel om te zien, ofwel je moest wel erg goed kijken. En juist bij daglicht zie je die remlichten toch al niet zo.
Daarom het folie aan de binnenkant van het remlichtframe verwijderd, eigenlijk vreselijk zonde, maar het resultaat is een derde remlicht dat wel goed zichtbaar is, en het is nog niet eens zo heel lelijk geworden vind ik zelf

 

Een reactie op “Derde remlicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.